Mètodes anticonceptius permanents

metodo quirurgicoQuè són? En què consisteixen? Aquests tipus de mètodes com el seu nom indica, son permanents, tot i que en alguns casos es poden fer reversibles. Estan indicats per aquelles persones que no volen tindre més fills. L’eficàcia d’aquestos mètodes és del 100%, per això és un procediment molt més complex que altres mètodes contraceptius, puix requerís d’una operació quirúrgica.

Per a l’esterilització femenina, habitualment es practica la lligadura de trompes, la qual consisteix en una intervenció quirúrgica en la que s’obstrueixen les trompes de falopi per a impedir que l’òvul es trobe amb el espermatozous. Aquesta esterilització requerís d’anestèsia general i ingrés hospitalari.

La histeroscopia, és una alternativa més nova que la lligadura de trompes; en aquest cas s’introdueix en la vagina un xicotet implant de titani que provocarà una fibrosis i serà l’encarregat d’obstruir les trompes per evitar l’embaràs. Aquest mètode, a diferencia de l’anterior no requereix hospitalització ni anestesia general.

I per últim la vasectomia o esterilització masculina, es tracta d’una intervenció quirúrgica que tampoc necessita hospitalització; en aquests mètode es tallen els conductes seminals, evitant la trajectòria dels espermatozous.

Hi ha que destacar que la eficàcia d’aquestos mètodes es molt elevada, que no interfereixen en les relacions sexuals ni en el desig, però que només son indicats per a persones que no volen tindre més fills o que sofrixen alguna malaltia.

15 Nov 2012 0 comment
(0 votos)
 
Mètodes anticonceptius permanents
Última modificación Martes, 29 Noviembre 2016 12:12

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556