XSPUOL MUPIS

TorneosOnlineFORTNITE

Torneig de Fortnite on-line als DAL'E (encara que esta vegada és dissabte a l'Espai)

 

INSCRIPCIÓNS AÇÍ

TORNEN ELS DIVENDRES A L'ESPAI EN VERSIÓ ON-LINE

De segur que tens ganes d'aventures i trobes a faltar els Divendres a l'Espai. No et preocupes, per anar fent boca, ací arriba la proposta més inquietant i excitant que pugues imaiganar: et proposem trobar el pacient zero per poder eixir del Scape Room Virtual más trepidant. No t'ho pots perdre. Amunt els DAL'E.

NOMÉS HAS DE SEGUIR LES INSTRUCCIONS I ACCEDIR A LA PÁGINA WEB DEL JOC.Paciente0

 

Si eres jove i t'agrada jugar, este cap de setmana tens una cita virtual: «Pacient Zero»

Eres jove? Trobes a faltar les activitats a l'Espai Jove de Puçol? Ja saps que tornen al setembre, amb cursos formatius i activitats lúdiques. Tard? Paciència. Alternativa? Et proposem una activitat diferent: el divendres 28 de maig, una Escape Room virtual, des de casa, gratis, a soles o amb amics. T'abellix patir? Continua llegint...

Al setembre torna DEJ (Divendres a l'Espai Jove), la programació d'oci, els divendres a la vesprada, organitzades per XTU, la Regidoria de Joventut. També està confirmat el curs de monitor de temps lliure. I una àmplia programació de la qual t'anirem parlant després de l'estiu. Oci i formació per als joves tornen a l'Espai Jove.

Però abans, un aperitiu: seguint la línia marcada per les mesures contra la COVID-19, una activitat virtual, que pots jugar a casa,  soles o amb els teus amics, però promet ser una proposta per a gaudir a fons… això sí, patint: la Escape Room virtual Pacient Zero.

«Volem tornar a poc a poc, respectant les mesures de seguretat vigents a cada moment», explica Ángela Santamaría, regidora de Joventut. «Però no podíem deixar passar la primavera i l'estiu sense alguna proposta per als nostres joves a partir d'onze anys i esta Escape Room virtual és ideal per a jugar amb els amics».

És important tindre en compte que per a jugar es necessita ordinador o tauleta, però el joc no admet el mòbil.

A més, XTU ha creat una pàgina web en la qual podràs entrar a partir del divendres 28 per a jugar gratis tot el temps vulgues amb Pacient Zero, un univers en dos fases amb cinc jocs diferents cadascuna. Preparat per a patir?

Tu només has de teclejar esta direcció a partir del 28 de maig i a jugar: www.jugaacasapuçol.es

«Recorda que el joc Pacient Zero estarà activat durant tot el cap de setmana, sense límit d'horari ni de nombre de partides, així que és una bona oportunitat per a gaudir a fons d'un joc ideal per a joves», finalitza Ángela.

I si la proposta t'agrada, no oblides que al juny et convidem a una altra jornada inoblidable, amb Fortnite com a protagonista… però d'això parlarem en un parell de setmanes.

Informa: Sabín | Cartell: LZD Esdeveniments

JOVENTUT CURSMONITORTEMPSLLIURE2

JOVENTUT TALLERPROGRAMACISCRACHT

CONCURSGRAFFITI2021

Ja tenim ací del X concurs de Grafiti 2021. Pots guanyar 300 € pel teu art.

logotipo PDF

TALLERLLENGUASIGNES CARTELLFINAL

TALLER DE LLENGUA DE SIGNES

Propostes interessants per a gent que treballa amb la gent

INSCRIPCIO ACÍ A PARTIR DEL DIA 4 DE NOVEMBRE

Introducció a la llengua de signes. Descobrir el concepte d'oci inclusiu. Desmuntar falsos mites sobre la *LS i les persones amb diversitat auditiva. Alfabet *Dactilológico i Llenguade Signes. Pautes comunicatives i eliminació de barreres que pateixen les persones amb diversitat auditiva.

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556