Viatjem?

00000 platja

T'agrada viatjar però no tens diners? No et preocupes perquè ací t'expliquem les diferents alternatives que tens per a poder fer-ho. Des dels avantatges del carnet jove fins a les últimes tendències en viatges, com el couchsurfing o l'intercanvi de cases. Vols saber més? Segueix llegint.

10 Dic 2012 0 comment
(0 votos)
 
Viatjem?

Gràcies al Carnet Jove, les persones d'entre 14 i 30 anys poden gaudir de molts avantatges i descomptes. Però no només a la Comunitat Valenciana, sinó també en altres comunitats autònomes, així com en la resta d'Europa.

Els joves que tinguen este carnet podran gaudir des de descomptes en les seues compres fins a rebaixes en entrades de cine, participar en diferents promocions, etc. Si vols més informació pots visitar aquesta pàgina web:

-Carnet Jove

El Carnet d’Alberguista està pensat tant per a joves com per a adults i fins i tot per a totes aquelles famílies a les quals les agrada viatjar i tenen poc pressupost.

Perquè amb aquest carnet es té accés a qualsevol dels albergs espanyols (REAJ) i als més de 5.000 de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF).

Si vols saber més ací tens diverses webs que pots visitar:

-Carnet d'alberguista 

-REAJ

-Temps lliure

-Senda Verde

D'altra banda està el Carnet Internacional d'Estudiants (ISIC). Si ets estudiant, o professor, ja pots beneficiar-te de tots els avantatges que t'oferix aquest carnet i totes les seues modalitats.

Descomptes i avantatges en el transport, en les teues compres, en l'oci… No ho dubtes i sol·licita'l ja. Visita aquestes pàgines per a obtindre més informació:

-Carnet Internacional d'Estudiant

-IVAJ

-Carnets

Altra forma de viatjar és el CouchSurfing. Es tracta d'una xarxa en la qual els membres registrats es posen en contacte entre si per a prestar-se ajuda. És molt fàcil, tots aquells que ho desitgen poden prestar el seu sofà als viatgers.

Si vols saber més d'aquesta nova forma de viatjar, fes una ullada a aquestes dues pàgines web:

-Diario Nómada

-Couchsurfing

http://www.utile.fr/sites/default/files/imagecache/article_image/images/adventure_backpacking_travel_couple_friends_1.jpg

Però si el que t'agrada és l'intercanvi, pots organitzar un viatge amb els teus amics i intercanviar-vos amb altres joves per a conèixer noves cultures. En la web de l’INJUVE tens tota la informació necessària per a aquest tipus d'intercanvi.

Encara que també pots intercanviar la teua casa amb persones d'altres països i gaudir de tots els avantatges d'aquests canvis. Visita les següents webs i apunta't.

 

També pots recórrer Europa amb tren. Com? Doncs amb l’Interrail.

-Renfe
-Inter·rail.org
-InterRail

Per a ajudar-te en el teu viatge, ací et proposem alguns cercadors i pàgines d'hostals que t'agilisaran els preparatius:


També pots consular el Butlletí Eurodesk Espanya amb informació totalment actualitzada sobre els diferents programes espanyols i europeus, i fins i tot notícies sobre educació i joventut.
Finalment, tens a la teua disposició l’Eurodesk, que és un servei d'informació sobre programes i iniciatives europees. Pots informar-te directament en la seua pàgina web, o a través del seu Soci Nacional, l'Institut de la Joventut (INJUVE).

-Eurodesk

-INJUVE

Existeixen moltes altres alternatives per a viatjar i conèixer llocs, no només ciutats europees, sinó els paisatges més propers a la teua ciutat. Per això et proposem que dones una ullada a la Xarxa JOVES.net, en la qual trobaràs guies de transport públic, rutes per a bicicleta, etc.

 http://www.suncetravel.com.ar/uploadsfotos/cruceros.jpg

Última modificación Viernes, 04 Noviembre 2016 09:20

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556