Saps com viatjar més barat

82 viatjem

Si t'encanta viatjar però el teu pressupost limitat d'estudiant no te ho permet estàs en el lloc adequat. Et proposem una sèrie de consells perquè pugues visitar llocs magnífics i conèixer altres cultures sense gastar molts diners.

27 Sep 2013 0 comment
(0 votos)
 
Saps com viatjar  més barat

On vaig i com?:

El primer pas és elegir un destí econòmic que visitar. Si no t'importa a on anar amb tal de viatjar,tira una ullada a diferents webs de companyies low-cost i busca alguna oferta interessant. L'ideal és viatjar durant el curs aprofitant els ponts i caps de setmana ja que el preu dels vols sol ser més econòmic. Però si desitges realitzar-lo a l'estiu no et preocupes hi ha ofertes assequibles també en vacacions. Això sí, no vesprades massa a comprar el bitllet, els preus apugen ràpidament.

Si decidixes viatjar per Espanya també pots consultar alguna web que oferisca plans a bon preu o oferisca cupons de descompte en oci nacional o local. Considera-altres opcions de transport com l'autobús o el tren. Recorda que amb el Carnet Jove tens descomptes en els trens nacionals de llarga distància i AU. A més hi ha la possibilitat de compartir cotxe amb altres viatgers i així dividir el preu de la gasolina.

Recomanable: http://www.elviajerofisgon.com/

On dormir:

Després d'haver elegit el destí hauràs de buscar un lloc on dormir. Si viatges amb bastants amics i penseu quedar-vos uns dies en el mateix lloc podeu llogar un apartament a bon preu i dividir les despeses. Si al contrari no sou molts els albergs i hostals són una bona opció.

Internet et proporcionarà tota la informació que necessites per a trobar un allotjament econòmic. Realitza una recerca en profunditat i contrasta preus; també tin en compte altres característiques com la disponibilitat, el lloc en què està situat o la confiança que et transmet. Quan hages trobat el lloc perfecte només et queda cridar i reservar, o si no n'hi ha realitzar la reserva per Internet.

On menjar:

Els llocs en què decidisques menjar poden marcar també l'esbossa entre un viatge econòmic i un altre més car. Si viatges amb amics el més recomanable és buscar un allotjament cuina, i preparar les menjades entre tots dividint les despeses. A més d'estalviar podràs visitar els supermercats de la zona que moltes vegades oferixen productes curiosos i diferents al que acostumem a veure.

Si l'hora de menjar t'agarra en plena visita cultural hauràs de remenar altres opcions; la clau és buscar bé i aprofitar les ofertes dels bars i restaurants. En tota ciutat hi ha llocs econòmics per a menjar orientats a estudiants.

 

Altres consells:

Estalviar no significa reduir la diversió, si el destí t'agrada i vas ben acompanyat la resta no té tanta importància.

• Utilitza equipatge de mà sempre que pugues ja que és gratuït. Tin atenció de no sobrepassar les mesures i el pes establit per la companyia de vols. Si selecciones amb cura l'equipatge i el doblegues ben podràs estalviar-te algunes taxes.

• Busca oci econòmic, visita museus gratuïts, passeja pels carrers, gaudeix dels parcs etc.

• Si visites una ciutat gran hauràs d'utilitzar en més d'una ocasió el transport públic, els bons de metro que inclouen diversos viatges són una bona opció si has de desplaçar-te moltes vegades.

• Realitza el viatge en funció d'un pressupost previ, dividix el diners tenint en compte estos aspectes: transport, allotjament, menjar, oci i despeses extraordinaris.

• Resistix a la temptació de comprar en totes les botigues de souvenirs; a vegades és més econòmic i interessant portar productes autòctons del país que pots trobar en qualsevol supermercat de la zona.

• Dividix les despeses amb amics sempre que pugues.

Fes moltes fotos i gaudeix del viatge!

Última modificación Viernes, 04 Noviembre 2016 09:36
Más en esta categoría: « Fer plans Viatjem? »

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556